Burundi

View listings

burundi.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Burundi

Fastighet till salu i Burundi
Burundi är en liten afrikansk stat som gränsar till Rwanda i norr, Demokratiska republiken Kongo i väster och Tanzania i söder och öster. Den är belägen i de stora sjöarnas geografiska område och är ett landlockat tillstånd.
Den mest befolkade staden är huvudstaden Bujumbura, andra stadscentrum är Muyinga, Ruyigi och ligger på platån.
Om du är intresserad av att investera i fastigheter till salu i Burundi borde du veta att den politiska och ekonomiska situationen inte alls är enkel, för i över tio år har oroligheterna i landet satt fastighetsmarknaden i en svår situation.
De många konflikterna mellan befolkningen och republikanska styrkorna har avskräckt utländska investerare intresserade av att investera i fastigheter till salu i Burundi.
Huvuddelen av fastighetsmarknaden i Burundi är främst bostadsfastigheter på grund av den ekonomiska situationen för majoriteten av befolkningen.
Det finns flera stora västerländska företag intresserade av att utveckla och bygga egenskaper på hög nivå för att locka utländska investerare villiga att köpa fastigheter till salu i Burundi, men syftar även till att utveckla en fastighetsmarknad med angränsande afrikanska länder.
Den bästa staden att leta efter och köpa fastigheter till salu i Burundi är huvudstaden. Det är hem för ett gammalt universitet, har en internationell flygplats i nordväst om staden och vägförbindelser med Bukavu och Goma i Kongo och Kigali i Rwanda.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB